Welzijn

Dagbesteding

Onze Dagbesteding Gewoon Dichtbij biedt verschillende activiteiten aan een groep mensen, onder begeleiding van professionals. U ontmoet andere mensen en heeft een zinvolle invulling van uw dag. Dagbesteding kan ook helpen om mantelzorger(s) te ontlasten. Wij nodigen u uit om naar onze Dagbesteding Gewoon Dichtbij te komen. De Welzijnstak van Parento Thuiszorg heet Gewoon Dichtbij en staat voor: elkaar ontmoeten, gezelschap, samen activiteiten doen, een luisterend oor en vooral veel gezelligheid.

Onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel wordt gedeeld met Inloophuis Koffie Enzo. Wij zijn heel blij met deze samenwerking zodat het pand optimaal benut wordt en er dagelijks activiteiten plaats vinden.

Waar kan ik terecht?

Sinds 1 april 2022 vindt al onze Dagbesteding plaats op onze locatie in Nieuwerkerk aan de IJssel. Ook onze bezoekers uit Capelle verwelkomen wij hier. Dit biedt ons de gelegenheid om deze locatie te optimaliseren en ons aanbod uit te breiden, zonder de kleinschaligheid te verliezen.

   
Kerklaan 53, Nieuwerkerk aan de IJssel

Links: Marjoke en Marjolein 

Midden: Pien 

Rechts: Francien en Trudie 

 

 

Wat is ons aanbod?

Op maandag, woensdag en vrijdag bieden we van 10:00-13:00 en van 13:00 -16:00 uur dagbesteding aan.

Tijdens de dagbesteding wordt u voorzien van koffie/ thee, lunch en verschillende activiteiten.
Er is altijd een verzorgende aanwezig om mensen te helpen waar nodig. Voor aanmelding, vragen over de activiteit en voor vervoer kunt u bellen met: 0180-396 944 of contact opnemen via het emailadres: gewoondichtbij@parento.nl.

Hoe om te gaan met verwijzing en kosten?

Voor de Dagbesteding is een indicatie nodig. De indicatie kan worden verstrekt uit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Op onze website bij Thuiszorg op maat kunt u lezen hoe u een indicatie kunt aanvragen.

Voor vragen over indicaties en aanvragen kunt u bellen met: 0180-396 944 of contact opnemen met de clientadministratie: clientadministratie@parento.nl