Welkom op de site van Parento Thuiszorg!

Parento Thuiszorg is een kleinschalige thuiszorgorganisatie in de gemeente Zuidplas. We bieden verpleging, verzorging en begeleiding in Zevenhuizen, Moerkapelle, Nieuwerkerk aan de IJssel en Moordrecht. In Nieuwerkerk aan de IJssel hebben we tevens een Dagbestedingslocatie waar bezoekers uit de omgeving (ook van buiten gemeente Zuidplas) welkom zijn met een indicatie. In Zevenhuizen en Nieuwerkerk aan de IJssel hebben we op woensdagen ook inlooptijden waar bezoekers laagdrempelig terecht kunnen voor een kopje koffie en een luisterend oor. Hiervoor is geen indicatie of aanmelding nodig.

Als u een vraag heeft over bovengenoemde zorg, of een zorgvraag wilt aanmelden, dan staan we u graag te woord. Neem dan telefonisch contact met ons op via 0180-396944 of het contactformulier.

Op basis van uw adres kijken we onder welk wijkteam uw zorgvraag valt. Samen met u en uw omgeving (familie, mantelzorgers, andere zorgverleners en indien nodig de gemeente) bespreken we welke zorg u precies nodig heeft. Parento neemt geen cliënten meer aan die zorg d.m.v. een Persoonsgebonden Budget (PGB) willen afnemen. Wel is het mogelijk om een deel van het PGB in ZIN om te zetten voor de zorg die wij leveren.

Wij zijn gecontracteerd met: